måndag 9 maj 2011

Time flies!

Oj nu går tiden så snabbt... Elisabeth och Patrik lämnade Shanghai idag, vi har haft en fantastisk vecka tillsammans och jag hoppas de hade lika trevligt som vi tyckte det var att ha dem här.

Imorgon kommer ett nytt glatt par, Jimmy och Therese. Jimmy är kollega med Thomas, så för hans del blir det jobb och för Tessan blir det semester några dagar, sen åker hon tillbaka till Sverige, Jimmy får stanna några veckor till och hjälpa Thomas.
Jag undrar vad hon kan tänkas vilja göra, jag gissar på att shoppa. De har ju lilla Gustav hemma, deras son som säkert kan tänka sig redan vi ett års ålder krypa runt i converse osv. =)

Som ni kanske förstår finns det en hel del vi svenskar tycker är kul att köpa här, mycket kopior av dess olika slag men även andra fina saker som tex sötvatten pärlor. De gör fantastisk halsband, armband osv. på pearlmarket.
Ni vet väl hur man vet att det är en äkta sötvattenpärla ? Om inte, så ska jag berätta. Om man rispa något vasst mot pärlan så ska den tåla det utan att det blir märken, om det är en plastpärla syns detta tydligt, ett annat sätt är att sätta en tand på en pärla och "gnissla" lite, om den känns som sandpapper , då är det en riktigt än . Ett litet tips bara!

Sänder med lite bilder från veckans äventyr.






God natt

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar